Розробка методики оцінки економічної ефективності використання сучасних автомобільних тренажерів - Шаша, І. К.; Shasha, I. K.; Сазонов, О. Г.; Sazonov, O. H.; Лемешко, О. М.; Lemeshko, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 440-444, 2005)
Розроблено методологічні принципи і конкретні методи інтегральної оцінки ефективності застосування автомобільних тренажерів, які включають технічну, економічну, екологічну і соціальну складові. Разработаны методологические принципы и конкретные методы интегральной оценки эффективности применения автомобильных тренажеров, которые включают техническую, экономическую, экологическую и социальную составляющие. Methodological principles and specific methods for the integrated assessment of the effectiveness of the use of car simulators have been developed, which include technical, economic, environmental and social components.
Шаша, І. К. Розробка методики оцінки економічної ефективності використання сучасних автомобільних тренажерів / І. К. Шаша, О. Г. Сазонов, О. М. Лемешко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 440-444
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; автомобільний транспорт; автомобильный транспорт; automobile transport; автомобільні тренажери; автомобильные тренажеры; car simulators