Проблемні питання сучасної поліцеїстики з удосконалення забезпечення права особи на професійну правничу допомогу - Мартовицька, О. В.; Martovytska, O. V.; Олена Мартовицька (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 103 - 107, 2022)
Висвітлено проблемні питання сучасної поліцеїстики з удосконалення забезпечення права особи на професійну правничу допомогу. Освещены проблемные вопросы современной полицеистики по усовершенствованию обеспечения права человека на профессиональную юридическую помощь. The problematic issues of modern policing to improve the right of a person to professional legal assistance are highlighted.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; поліцеїстика; права особи на професійну правничу допомогу; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; полицеистика; права человека на профессиональную юридическую помощь; police science; human rights to professional legal assistance