Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обмежень: проблеми та перспективи розвитку - Пономарьова, Я. О.; Ponomareva, Y. O. (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 445–449, 2009)
Проаналізовані основні аспекти існуючої системи державної реєстрації прав на нерухоме майно та зроблена спроба узагальнення ряду положень для удосконалення вітчизняного законодавства в даній сфері.

The basic aspects of the existent system of state registration of rights are considered on the real estate and the attempt of generalization of row of positions is done for the improvement of domestic legislation in this sphere.

Рассмотрены основные аспекты существующей системы государственной регистрации прав на недвижимое имущество и сделана попытка обобщения ряда положений для усовершенствования отечественного законодательства в данной сфере.
State Registration of Ware Rights to Real Estate and Their Restrictions: Problems and Prospects of Development
Государственная регистрация вещевых прав на недвижимое имущество и их ограничений: проблемы и перспективы развития
Пономарьова, Я. О. Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обмежень: проблеми та перспективи розвитку [Електронний ресурс] / Я. О. Пономарьова // Форум права. –2009. – № 1. – С. 445–449 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-1/09pjotpr.pdf.
Пономарьова Я. О. "Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обмежень: проблеми та перспективи розвитку." Форум права 1 (2009): 445-449.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нерухоме майно; речове право; право власності; державна реєстрація; державний реєстр; кадастр; обмеження права власності; недвижимое имущество; вещные права; право собственности; государственная регистрация; ограничения права собственности; state registration; real estate; restrictions in property rights