Дія принципу змагальності у підготовчому судовому провадженні кримінальних справ - Соловей, Г. В.; Solovei, H. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3 (58). – С. 123-129, 2012)
Проаналізовано основні положення підготовчого судового провадження в кримінальних справах відповідно до нового Кримінального процесуального кодексу України. Розглянуто актуальні проблеми реалізації принципу змагальності у підготовчому провадженні та запропоновано шляхи їх вирішення.

The main provisions of the preparatory proceedings in criminal cases under the new Criminal Procedural Code of Ukraine are analyzed. Actual problems of the adversarial principle in the pre-court proceedings are observed and their solutions are proposed.

Проанализированы основные положения подготовительного судебного производства по уголовным делам в соответствии с новым Уголовным процессуальным кодексом Украины. Рассмотрены актуальные проблемы реализации принципа состязательности в подготовительном производстве и предложены пути их решения.
Effect of the principle of competitiveness in preparatory criminal proceedings
Действие принципа состязательности в подготовительном судебном производстве уголовных дел
Соловей, Г. В. Дія принципу змагальності у підготовчому судовому провадженні кримінальних справ / Г. В. Соловей // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3 (58). – С. 123-129.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип змагальності; принцип состязательности; adversarial principle; підготовче провадження; подготовительное производство; preparatory proceedings; законодавство; законодательство; legislation