Проблемні аспекти нового Кримінального процесуального кодексу України щодо визначення статусу обвинуваченого - Фоміна, Т. Г.; Fomina, T. H.; Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно; Тетяна Фоміна (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 192-195, 2012)
Розкрито деякі проблеми нового Кримінального процесуального кодексу України щодо визначення статусу обвинуваченого та порядку висунення обвинувачення. Запропоновано напрямки їх вирішення.

Some of the problems of new Criminal Procedure Code of Ukraine regarding the status of the accused and the order of charge are revealed. The directions of their solutions are offered.

Раскрыты некоторые проблемы нового Уголовного процессуального кодекса Украины относительно определения статуса обвиняемого и порядка предъявления обвинения. Предложены направления их решения.
Problematic aspects of the new Criminal Procedure Code of Ukraine determining the status of the accused
Проблемные аспекты нового Уголовного процессуального кодекса Украины относительно определения статуса обвиняемого
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальний процесуальний кодекс України; Уголовный процессуальный кодекс Украины; Criminal Procedure Code of Ukraine; обвинувачений; обвиняемый; accused; правовий статус; правовой статус; legal status