Практичний посібник для поліцейських, що взаємодіють з громадою - Wilson, Peter; Вілсон, Пітер ([Харків] : EUAM, 2018. – 49 с., 2018)
Практичний посібник для поліцейських, що взаємодіють з громадою підготовлено спільно з Консультативною місією Європейського Союзу. Визначені конструктивні напрямки взаємодії органів поліції з громадою, визначені тактичні та оперативні напрямки, направлені на ефективну співпрацю поліції та населення.

A practical guide for police officers who interact with the community has been prepared jointly with the EU Advisory Mission. Constructive areas of interaction between the police and society, certain tactical and operational areas aimed at effective cooperation between the police and the population have been determined.

Практическое руководство для полицейских, которые взаимодействуют с обществом подготовлено совместно с Консультативной миссией Европейского Союза. Определены конструктивные направления взаимодействия органов полиции с обществом, определенные тактические и оперативные направления, направленные на эффективное сотрудничество полиции и населения.
Вілсон, П. Практичний посібник для поліцейських, що взаємодіють з громадою / Пітер Вілсон, за ред. Є. Зимич, О.Чернишенко, Ю. Загуменна; Консультативна Місія Європейського Союзу. - [Харків : EUAM, 2018]. – 49 с.
Keywords: поліція; police; полиция; громада; населення; community; population; общество; население; население; взаємодія; взаимодействие; interaction; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; community policing; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; взаємодія поліції з громадою