Правила огляду паспортів та основні прийоми виявлення їх підробки - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 191-194, 2010)
Наведено перелік вимог до огляду паспортів з метою виявлення їх підробки. Зазначено ознаки підробки паспортів та основні прийоми їх виявлення. The list of requirements to passport examination for discovering its forgery is given. The formulation of features of passports’ forgery and fundamental methods of its discovering is pointed out. Приведен перечень требований к осмотру паспортов с целью выявления их подделки. Указаны особенности подделки паспортов и основные приемы их выявления.
Rules of passport examination and fundamental methods to discover its’ forgery
Правила осмотра паспортов и основные приемы выявления их подделки
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчий огляд документів; следственный осмотр документов; inquest insprection; правила огляду паспортів; правила осмотра паспортов; rules of passport examination; ознаки підробки паспортів; особенности подделки паспортов; features of passports’ forgery