Державно-правовий статус жінки в Російській імперії у другій половині XIX – на початку XX ст.: на матеріалах українських губерній - Нестерцова-Собакарь, О. В.; Nestertsova-Sobakar, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 54-61., 2007)
В статті розглянуто державно-правовий статус жінок в Російській імперії у другій половині XIX – на початку XX ст.: на матеріалах українських губерній. В статье рассмотрен государственно-правовой статус женщин в Российской империи второй половины XIX - начала XX веков: на материалах украинских губерний. The article deals with the state-legal status of women in the Russian Empire in the second half of the XIX - beginning of the XX centuries: on materials of Ukrainian provinces.
Нестерцова-Собакарь, О. В. Державно-правовий статус жінки в Російській імперії у другій половині XIX – на початку XX ст.: на матеріалах українських губерній / О. В. Нестерцова-Собакарь // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 54-61.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. Культура. History. Culture. История. Культура; Історія держави та права. History of the State and Law. История государства и права; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Російська імперія; українські губернії; Русская империя; украинские губернии; жінки; женщины; women; правовий статус жінок; правовой статус женщин