Правові та прикладні основи забезпечення права на професійну правничу допомогу у кримінальному провадженні - Мартовицька, О. В.; Martovytska, O. V.; Олена Мартовицька (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 260-263, 2022)
Окреслені правові та прикладні основи забезпечення права на професійну правничу допомогу у кримінальному провадженні.

The legal and practical foundations of ensuring the right to professional legal assistance in criminal proceedings are outlined.

Определены правовые и прикладные основы обеспечения права на профессиональную помощь в уголовном производстве.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; професійна правнича допомога; кримінальне провадження; профессиональная юридическая помощь; уголовное производство; professional legal assistance; criminal proceedings