Окремі аспекти реалізації в рішеннях слідчого даних про особу неповнолітнього підозрюваного - Чича, Р. П.; Chycha, R. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3267-2840 (Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції до 100-річчя від дня народження проф. М.В. Салтевського.- 2017.- С. 344-345., 2017)
Розглянуто питання реалізації в рішеннях слідчого даних про особу неповнолітнього підозрюваного, з огляду на вимогу встановлювати розширений предмет доказування у вказаній категорії кримінальних проваджень.

The issue of implementation in the decisions of the investigator's data on the identity of a minor suspect is considered in view of the requirement to establish an expanded item of evidence in this category of criminal proceedings.

Рассмотрены вопросы реализации в решениях следователя данных о личности несовершеннолетнего подозреваемого, учитывая требование устанавливать расширенный предмет доказывания по указанной категории уголовных производств.
Чича, Р. П. Окремі аспекти реалізації в рішеннях слідчого даних про особу неповнолітнього підозрюваного / Р. П. Чича // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М.В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-ту внутр. справ. – Харків, 2017. – С. 344-345.
Keywords: процесуальні рішення; неповнолітній підозрюваний; предмет доказування; вивчення особи; процессуальные решения; несовершеннолетний подозреваемый; предмет доказывания; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; subject of evidence; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина