Методичні рекомендації про особливості кримінального провадження щодо юридичної особи - Ященко, А. М.; Yashchenko, A. M.; Фелик, В. І.; Felyk, V. I.; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Даниленко, А. В.; Danylenko, A. V.; Ізбаш, К. С.; Izbash, K. S.; Кочура, О. О.; Kochura, O. O.; et al. (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 388-431, 2017)
Надано методичні рекомендації щодо особливостей кримінального провадження відносно юридичної особи.

Methodical recommendations on the peculiarities of criminal proceedings against a legal entity are provided.

Даны методические рекомендации по особенностям уголовного производства в отношении юридического лица.
Методичні рекомендації
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; кримінальне провадження щодо юридичної особи; юридичні особи; цивільна правосуб’єктність; створення юридичної особи; припинення існування юридичної особи; criminal proceedings; criminal proceedings against a legal entity; entities; уголовное производство; юридические лица