Удосконалення адміністративно-правових засад забезпечення безпечної життєдіяльності персоналу ОВС - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Форум права. – 2009. – № 3. – С. 574–579, 2009)
Висунуті пропозицій з удосконалення адміністративно-правових засад забезпечення безпечної життєдіяльності персоналу ОВС, зокрема, щодо передбачення відповідаль ності за опір працівнику органів внутрішніх справ, не поєднаному з насильством, і в адміністративному законодавстві.

Offers on improvement of is administrative-legal bases of maintenance of safe ability to live of personnel of the law-enforcement bodies, in particular, on a prediction of responsibility for resistance to the employee of the law-enforcement bodies, not combined with violence, and in the administrative legislation are brought.

Выдвинуты предложения по усовершенствованию административно-правовых основ обеспечения безопасной жизнедеятельности персонала ОВД, в частности, по предвидению ответственности за сопротивление сотруднику органов внутренних дел, не совмещенного с насилием, и в административном законодательстве.
Improvement of Is Administrative-Legal Bases of Maintenance of Safe Ability to Live of Personnel of the Law-Enforcement Bodies
Усовершенствование административно-правовых основ обеспечения безопасной жизнедеятельности персонала ОВД
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правові засади; життєдіяльність; персонал; административно-правовые основы; жизнедеятельность; administrative and legal principles