Дотримання прав і свобод громадян при проходженні примусових медичних оглядів власниками автотранспортних засобів - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 49- 54, 2008)
На підставі чинного законодавства України проаналізовано порядок проходження власниками автотранспортних засобів періодичних медичних оглядів, в тому числі профілактичних наркологічних оглядів. Значну увагу зосереджено на вдосконаленні чинного законодавства України в частині затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти.

On the basis of the current legislation of Ukraine the order of passage is analyzed by owners of vehicles of periodic medical surveys, including preventive narcological surveys. The significant attention is given to improvement of the current legislation of Ukraine regarding the statement of the list of paid services which are given in official bodies of public health services and the higher medical educational institutions.

На основании действующего законодательства Украины проанализирован порядок прохождения владельцами автотранспортных средств периодических медицинских осмотров, в том числе профилактических наркологических осмотров. Значительное внимание уделено усовершенствованию действующего законодательства Украины в части утверждения перечня платных услуг, которые предоставляются в государственных учреждениях здравоохранения и высших медицинских учебных заведениях.
Observance of rights and freedoms of citizens at passing in the forced medical reviews by the proprietors of vehicles
Соблюдение прав и свобод граждан при прохождении принудительных медицинских осмотров владельцами автотранспортных средств
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дотримання прав і свобод громадян; примусові медичні огляди; власники автотранспортних засобів; права і свободи громадян; права и свободы граждан; соблюдение прав и свобод граждан; принудительные медицинские осмотры; владельцы автотранспортных средств; rights and freedoms of citizens