Зміст та специфіка трудової функції лікаря - Костюченко, О. Є.; Kostiuchenko, O. Ye. (Форум права. - 2008. - № 3. – С. 241-251, 2008)
Визначено зміст і специфіку трудової функції лікаря на основі дедуктивного аналізу механізму її правового регулювання паралельно стадіям правового регулювання, у залежності від особливостей розподілу праці в медичній та лікарській діяльності.

The maintenance and specificity of labor function of the doctor is determined on the basis of the deductive analysis of the mechanism of its legal regulation in parallel stages of legal regulation, depending on features of a division of labor in medical and profession of a physician.

Определено содержание и специфика трудовой функции врача на основе дедуктивного анализа механизма ее правового регулирования параллельно стадиям правового регулирования, в зависимости от особенностей разделения труда в медицинской и врачебной деятельности.
Maintenance and Specificity of Labor Function of the Doctor
Содержание и специфика трудовой функции врача
Костюченко, О. Є. Зміст та специфіка трудової функції лікаря [Електронний ресурс] / О. Є. Костюченко // Форум права. – 2008. - № 3. – С. 241-251. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-3/08koetfl.pdf.
Костюченко О. Є. "Зміст та специфіка трудової функції лікаря."Форум права 3 (2008): 241-251.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; лікар; трудова функція лікаря; медична діяльність; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations; медицинская деятельность; врач; doctor