Окремі питання відкриття матеріалів досудового розслідування під час звернення до суду з обвинувальним актом - Дрозд, В. Г.; Drozd, V. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7687-7138 (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2017. – Вип. 6, т. 3. – С. 134-138, 2017)
Досліджено процесуальний порядок відкриття матеріалів досудового розслідування іншій стороні під час звернення до суду з обвинувальним актом. З цією метою проаналізовано положення чинного Кримінального процесуального кодексу України та практики їх застосування, що дало змогу виокремити законодавчі прогалини та запропонувати відповідні шляхи їх усунення.

The article investigates order of opening the materials of the pre-trial investigation to another party upon appeal to the court with an indictment was examined. For this purpose, the provisions of the current The Criminal Procedure Code of Ukraine and the practice of their application have been analyzed, which has made it possible to identify legislative gaps and propose appropriate ways to eliminate them.

Исследован процессуальный порядок открытия материалов досудебного расследования иной стороне при обращении в суд с обвинительным актом. С этой целью проанализированы положения действующего Уголовного процессуального кодекса Украины и практика их применения, что позволило выделить законодательные пробелы и предложить соответствующие пути их устранения.
Дрозд В. Г. Окремі питання відкриття матеріалів досудового розслідування під час звернення до суду з обвинувальним актом / Дрозд В. Г. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2017. – Вип. 6, т. 3. – С. 134-138.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; слідчий; прокурор; ознайомлення з матеріалами досудового розслідування; обвинувальний акт; процесуальне рішення; відкриття матеріалів досудового розслідування; досудебное расследование; следователь; ознакомление с материалами досудебного расследования; обвинительный акт; процессуальное решение; открытие материалов досудебного расследования; pre-trial investigation; investigator; prosecutor; discovery and acquaintance with materials; indictment; procedural decision