Використання методу біосугестивної терапії в роботі з психосоматичними розладами - Макарова, О. П.; Makarova, O. P.; Olena Makarova (Забезпечення психологічної допомоги в секторі безпеки та оборони України : зб. тез ІІ Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ, 30 трав. 2023 р.). – Київ, 2023. - С. 123-125, 2023)
Розглянуто метод біосугестивної терапії, який спрямований на позбавлення людини від психосоматичних розладів, допомагає відновити психологічний комфорт особистості. Він поєднує вербальне та невербальне навіювання в стані легкого трансу.

The method of biosuggestive therapy, which is aimed at depriving a person, is considered psychosomatic disorders, helps to restore the psychological comfort of the individual. He combines verbal and non-verbal suggestion in a light trance state.

Рассмотрен метод биосуггестивной терапии, направленный на избавление человека от психосоматических расстройств, помогает восстановить психологический комфорт личности. Он сочетает вербальное и невербальное внушение в состоянии легкого транса.
Keywords: психосоматичні розлади; psychosomatic disorders; психосоматические расстройства; сугестія; suggestion; суггестия; метод біосугестивної терапії; method of biosuggestive therapy; метод биосуггестивной терапии