Поняття та зміст економічної безпеки - Лекарь, С. І.; Lekar, S. I. (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 399–402, 2012)
Розглянута й дана сутність поняття категорії «національна безпека». Виконаний аналіз змісту, дефініцій економічної безпеки, представлене її авторське визначення.

The essence of the national security has been conducted in the article. The analysis of the content, definition of the economic security has been provided. The authors’ definition of economic security has been proposed.

Рассмотрена и дана сущность понятия категории «национальная безопасность». Выполнен анализ содержания, дефиниций экономической безопасности, представлено ее авторское определение.
Concept and the Content of Economical Security
Понятие и содержание экономической безопасности
Лекарь, С. І. Поняття та зміст економічної безпеки [Електронний ресурс] / С. І. Лекарь // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 399-402. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-2/12lcizeb.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; національна безпека; безпека; економічна безпека; национальная безопасность; безопасность; экономическая безопасность; national security; security; economic security