Окремі елементи державного контролю якості імпортованих лікарських засобів - Мандичев, Д. В.; Mandychev, D. V. (Форум права. – 2009. – № 3. – С. 414–419, 2009)
Розглянуто питання взаємодії Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, Державного фармакологічного центру та Державної митної служби при забезпеченні контролю якості лікарських засобів, що переміщуються через митний кордон.

The question of cooperation of the State inspection on the control of qualities of medications, State pharmacological center and Government custom service is considered at providing of control of qualities of medications which move through a custom border.

Рассмотрены вопросы взаимодействия Государственной инспекции по контролю качества лекарственных средств, Государственного фармакологического центра и Государственной таможенной службы при обеспечении контроля качества лекарственных средств, перемещаемых через таможенную границу.
Separate Elements of the State Quality Assurance of the Imported Medical Products
Отдельные элементы государственного контроля качества импортированных лекарственных средств
Мандичев, Д. В. Окремі елементи державного контролю якості імпортованих лікарських засобів [Електронний ресурс] / Д. В. Мандичев // Форум права. – 2009. – № 3. – С. 414–419 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009- 3/09mdvilz.pdf.
Мандичев Д. В. "Окремі елементи державного контролю якості імпортованих лікарських засобів." Форум права 3 (2009): 414-419.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державний контроль; контроль якості лікарських засобів; лікарські засоби; імпорт лікарських засобів; государственный контроль; контроль качества лекарственных средств; лекарственные средства; импорт лекарственных средств; state control; medicines; import of medicines