Підготовка поліцейських кадрів Німеччини - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 квіт. 2014 р.). – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 36-39, 2014)
Розглянуто широке коло питань у сфері підготовки кваліфікованих поліцейських кадрів в Німеччині. Наведено загальну стратегію підготовки поліцейських, різноманітні підходи до організації роботи за цим напрямком, новітні тенденції навчання поліцейських.

The author of the article consider a wide range of issues in the field of training qualified police personnel in Germany, the overall strategy of police training, different approaches to work in this area, the latest tendencies in police training.

Рассмотрен широкий круг вопросов в сфере подготовки квалифицированных полицейских кадров в Германии. Приведены общая стратегия подготовки полицейских, различные подходы к организации работы по этому направлению, новейшие тенденции обучения полицейских.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Німеччина; Germany; Германия; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; поліція; полиция; police; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; підготовка кадрів; подготовка кадров; personnel training