Інтелектуальні технології у протидії злочинності - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Mykhailo Burdin (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 33-36, 2021)
Досліджено один із видів спеціального програмного забезпечення, що використовується у правоохоронній діяльності, а саме експертні системи – системи підтримки прийняття рішень. Розглянуто види експертних систем, які застосовують у процесі розслідування злочинів.

One of the types of special software that used in law enforcement activities, namely expert systems - decision support systems. The types of expert systems that are used in the process of investigating crimes are considered.

Исследован один из видов специального программного обеспечения, который используется в правоохранительной деятельности, а именно экспертные системы – системы поддержки принятия решений. Рассмотрены виды экспертных систем, применяемых в процессе расследования преступлений.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інтелектуальні технології; intelligent technologies; интеллектуальные технологии; експертні системи; expert systems; экспертные системы; штучні нейронні мережі; artificial neural networks; искусственные нейронные сети; правоохоронна діяльність; law enforcement activity; правоохранительная деятельность; протидія злочинності; crime prevention; противодействие преступности; Кримінологія. Criminology. Криминология