Кримінальні правопорушення з похідними наслідками: особливості законодавчої конструкції та визначення форми вини - Харченко, В. Б.; Kharchenko, V. B.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1214-0313 (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 82-85, 2022)
Наведена законодавча конструкція категорії кримінальні правопорушення з похідними наслідками.

The legislative construction of the criminal offenses with derivative consequences is given.

Приведена законодательная конструкция категории уголовные правонарушения с производными последствиями.
Харченко, В. Б. Кримінальні правопорушення з похідними наслідками: особливості законодавчої конструкції та визначення форми вини / Вадим Борисович Харченко // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 82-85.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне правопорушення з похідними наслідками; уголовное правонарушение с производными последствиями; criminal offense with derivative consequences; кримінальні правопорушення, що кваліфікуються за наслідкам; кримінальні правопорушення з віддаленими наслідкам; умисел; необережність