The innovative system of Ukraine as an object of the economic and legal framework - Denysov, A. I.; Денисов, А. І. (Економічна теорія та право. - 2015. - № 4 (23). - С. 136-146, 2015)
Розглянуто інноваційну систему як окремий вид систем. Проведено аналіз існуючих доктринальних та законодавчих визначень інноваційної системи та її складових, здійснено узагальнення та надано авторський варіант відповідної дефініції для використання у подальшій законодавчій діяльності держави.

The author has considered the innovative system as a separate type of systems. The author has done the analysis of current doctrinal and legislative definitions of the innovative system and its components, generalized and proposed an author’s version of a respective definition to apply it in the further legislative activity of the state.

Рассмотренна инновационная система как отдельный вид систем. Проведен анализ существующих доктринальных и законодательных определений инновационной системы и ее составляющих, осуществлено обобщение и предоставлен авторский вариант соответствующей дефиниции для использования в дальнейшей законодательной деятельности государства.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; innovative system; means of economic and legal regulation; elements of a system; інноваційна система; засоби господарсько-правового регулювання; елементи системи; инновационная система; средства хозяйственно-правового регулирования; элементы системы