Поняття та зміст компетенції судової міліції в Україні - Шоптенко, С. С.; Shoptenko, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9786-5398 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 255-263, 2011)
На основі комплексного дослідження визначено поняття та зміст компетенції судової міліції в Україні, охарактеризовано її структурні елементи та внесено пропозиції щодо систематизації повноважень підрозділу. The concept and content of the competence of the judicial police in Ukraine are defined on the basis of complex research; its structural elements are described; some offers systematizing this division’s authorities are made. На основе комплексного исследования определены понятие и содержание компетенции судебной милиции в Украине, охарактеризованы ее структурные элементы и внесены предложения по систематизации полномочий подразделения.
The concept and content of the competence of the judicial police in Ukraine
Понятие и содержание компетенции судебной милиции в Украине
Шоптенко, С. С. Поняття та зміст компетенції судової міліції в Україні / С. С. Шоптенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 255-263.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судова міліція; судебная милиция; court police; спеціальний підрозділ " Грифон"; специальное подразделение "Грифон"; special subdivision «Grifon»; компетенція; компетенция; competence; повноваження; полномочия; powers