Щодо окремих питань визначення стандартів кібербезпеки при підготовці працівників для кіберполіції - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917– 2017 рр.) : зб. наук. ст. і тез доп. на наук.-практ. конф. до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові (м. Харків, 25 листоп. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 225-226, 2017)
Досліджено окремі проблемні питання, пов’язані із застосуванням працівниками кіберполіції сучасних інструментів в сфері кіберзахисту, орієнтованих на роботу з новітніми системами та стандартами. Исследованы отдельные проблемные вопросы, связанные с применением сотрудниками киберполиции современных инструментов в сфере киберзащиты, ориентированных на работу с новейшими системами и стандартами. The author examines some problematic issues related to the use of modern cybersecurity instruments by cyberpolice employees focused on working with the latest systems and standards.
Keywords: Ukraine; training employees for cyber police; cyber police; police; поліція; стандарти кібербезпеки; Україна; кіберполіція; підготовка працівників для кіберполіції; кібербезпека