Використання інформаційних технологій для боротьби зі злочинністю в умовах сьогодення - Колісник, Т. П.; Блєдна, Д. О.; Колісник Тетяна Петрівна (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – C.62-65, 2019)
Розглянуто питання підвищення ефективності роботи і взаємодії через максимальне використання інформаційно-комунікаційних технологій у реалізації завдань органами системи МВС.

The question of increasing the efficiency of work and interaction through the maximum use of information and communication technologies in the implementation of tasks by the bodies of the Ministry of Internal Affairs was considered.

Рассмотрены вопросы повышения эффективности работы и взаимодействия через максимальное использование информационно-коммуникационных технологий в реализации задач органами системы МВД.
Keywords: інформаційні технології; кіберзагроза; інформаційна безпека; інформаційно-комунікаційні технології