Незаконне заволодіння транспортним засобом: аналіз структури злочинності - Горшков, Д. В.; Horshkov, D. V. (Право і суспільство. - 2015. - № 5-2, ч. 1. - С. 159-163, 2015)
Розглянуто проблему визначення кримінологічною теорією структури злочинності та її різновидів. Встановлено особливості існування структури незаконного заволодіння транспортним засобом та проаналізоівно тенденції її розвитку.

The problem of defining the structure of crime and its varieties by criminological theory is considered. The peculiarities of the existence of the structure of illegal possession of a vehicle are established and the trends of its development are analyzed.

Рассмотрена проблема определения криминологической теорией структуры преступности и ее разновидностей. Установлены особенности существования структуры незаконного завладения транспортным средством и проанализированы тенденции ее развития.
Keywords: злочинність; crime; преступность; незаконне заволодіння транспортним засобом; illegal possession of a vehicle; незаконное завладение транспортным средством; структура злочинності; structure of crime; структура преступности