Питання відповідальності депутата місцевої ради за порушення законності при виконанні ним своїх повноважень - Редько, А. О.; Redko, A. O. (Наше право. - 2013. - № 3. - С. 55-60, 2013)
Стаття присвячена загальнотеоретичному дослідженню місцевого самоврядування, на підставі якого пропонуються науково обґрунтовані пропозиції для забезпечення виконання депутатами місцевих рад своїх представницьких функцій. The article is devoted to general theoretical research of local self-government on the basis of which it is proposed the scientifically based proposals for the security performance of the members of local councils their representation. Статья посвящена общетеоретическому исследованию местного самоуправления, на основании которого предлагаются научно обоснованные предложения для обеспечения выполнения депутатами местных советов своих представительских функций.
Редько, А. О. Питання відповідальності депутата місцевої ради за порушення законності при виконанні ним своїх повноважень / Редько Алла Олександрівна // Наше право. - 2013. - № 3. - С. 55-60.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local governments; депутат місцевих рад; депутат местных советов; deputy of local councils; конституційно-правовий статус; конституционно-правовой статус; constitutional and legal status; відповідальність депутата; ответственность депутата; responsibility of the deputy; депутатський імунітет; депутатский иммунитет; parliamentary immunity