Особливості розслідування розкрадань, що вчинюються у сфері харчового виробництва - Пчолкін, В. Д.; Pcholkin, V. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3379-5036 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 143-152, 2011)
Розглянуто криміналістичну характеристику розкрадань та особливості їх розслідування у сфері харчового виробництва. Criminalistics description of thefts and features of investigation of them in the field of food production are considered. Рассмотрены криминалистическая характеристика хищений и особенности их расследования в сфере пищевого производства.
Features of the investigation of thefts committed in the field of food production
Особенности расследования хищений, совершаемых в сфере пищевого производства
Пчолкін, В. Д. Особливості розслідування розкрадань, що вчинюються у сфері харчового виробництва / В. Д. Пчолкін // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 143-152.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична характеристика; криминалистическая характеристика; criminalistics characteristic; розслідування розкрадань; расследование хищений; investigation thefts; харчове виробництво; пищевое производство; food production; судова експертиза; судебная экспертиза; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право