Пчолкін, В. Д.Pcholkin, V. D.ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3379-50362020-01-302020-01-302011http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6486Пчолкін, В. Д. Особливості розслідування розкрадань, що вчинюються у сфері харчового виробництва / В. Д. Пчолкін // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 143-152.Розглянуто криміналістичну характеристику розкрадань та особливості їх розслідування у сфері харчового виробництва. Criminalistics description of thefts and features of investigation of them in the field of food production are considered. Рассмотрены криминалистическая характеристика хищений и особенности их расследования в сфере пищевого производства.otherКриміналістика. Criminalistics. КриминалистикаНаукові публікації. Scientific publications. Научные публикацииУкраїна. Ukraine. Украинакриміналістична характеристикакриминалистическая характеристикаcriminalistics characteristicрозслідування розкраданьрасследование хищенийinvestigation theftsхарчове виробництвопищевое производствоfood productionсудова експертизасудебная экспертизаКримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное правоОсобливості розслідування розкрадань, що вчинюються у сфері харчового виробництваFeatures of the investigation of thefts committed in the field of food productionОсобенности расследования хищений, совершаемых в сфере пищевого производстваArticle