Teaching during the pandemic - Почуєва, В.В.; Pochuieva, V.V. (Харків. ‒ Національна академія Національної гвардії України. - 2021. ‒ c. 54-55, 2021)
Розглянуто особливості онлайн викладання іноземної мови в закладах вищої освіти в умовах пандемії. Special aspects of online foreign language teaching in higher educational institutions during the pandemic are considered. Рассмотрены особенности онлайн преподавания иностранного языка в высших учебных заведениях в условиях пандемии.
Pochuieva V.V. Teaching during the pandemic. /V.V. Pochuieva // Тези доповідей Міжвузівського науково-методичного семінару «Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі закладів вищої освіти та можливі шляхи їх вирішення» ‒ Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2021. ‒ 91 с. ‒ С. 54-55.
Keywords: пандемія; самостійність; мотивація; цифрові технології; pandemic; autonomy; motivation; digital technologies; пандемия; самостоятельность; мотивация; цифровые технологии