Кримінально-правове регулювання віртуальних активів - Черняєв, К. О.; Cherniaiev, K. O. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 379-382, 2025)
Зазначено, що розслідування злочинів, пов'язаних із віртуальними активами, в Україні стикається із серйозними викликами через специфіку цифрової економіки та відсутність спеціалізованого законодавства.

It is noted that the investigation of crimes related to virtual assets in Ukraine faces serious challenges due to the specifics of the digital economy and the lack of specialized legislation.
Keywords: кримінально-правове регулювання; віртуальні активи; криптовалюта; criminal law regulation; virtual assets; cryptocurrency