Криміналістична характеристика злочинних порушень правил охорони або використання надр - Завгородня, Г. В.; Zavhorodnia, H. V. (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 201-205, 2012)
Досліджуються проблеми формування та практичної реалізації криміналістичної характеристики злочинних порушень правил охорони або використання надр. На основі аналізу наукової літератури, матеріалів слідчої та судової практики наведено типові дані про основні елементи криміналістичної характеристики даних злочинів, як основи практичних рекомендацій з їх розслідування.

The author researches the problem of formation and implementation of criminality characteristics of criminal violations of rules of protection or using of mineral resources. Based on the analysis of the scientific literature, materials, investigative and judicial practices the author found out the basic elements of criminality characteristics of such crimes, as the basis of practical recommendations for their investigation.

Исследуются проблемы формирования и практической реализации криминалистической характеристики преступных нарушений правил охраны или использования недр. На основании анализа научной литературы, материалов следственной и судебной практики приведены типичные данные об основных элементах криминалистической характеристики данных преступлений, как основы практических рекомендаций по их расследованию.
Forensic Characteristic of Criminal Violations of Rules of Protection or Using of Mineral Resources
Криминалистическая характеристика преступных нарушений правил охраны или использования недр
Завгородня, Г. В. Криміналістична характеристика злочинних порушень правил охорони або використання надр [Електронний ресурс] / Г. В. Завгородня // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 201-205. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12zgvavn.pdf.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична характеристика; криминалистическая характеристика; criminalistical characteristics; екологічні злочини; экологические преступления; ecological crimes; порушення правил охорони або використання надр; нарушение правил охраны или использования недр