Адміністративно-правові засади здійснення превентивної діяльності поліцією: порівняння досвіду України та країн ЄС : дисертація - Булатін, Д. О.; Bulatin, D. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0200-2822 (Харків, 2020)
У дисертації міститься теоретичне узагальнення актуальної наукової проблеми, пов’язаної із визначенням адміністративно-правових засад здійснення превентивної діяльності поліцією через порівняння досвіду України та країн ЄС, а також шляхів їх удосконалення. В результаті проведеного дослідження сформульовано низку положень та висновків котрі спрямовані на досягнення поставленої мети.

The dissertation contains a theoretical generalization of the current scientific problem related to the definition of administrative and legal principles of preventive activities by the police through a comparison of the experience of Ukraine and the EU, as well as ways to improve them. As a result of the research, a number of provisions and conclusions have been formulated which are aimed at achieving the set goal.

В диссертации содержится теоретическое обобщение актуальной научной проблемы, связанной с определением административно-правовых основ осуществления превентивной деятельности полицией через сравнение опыта Украины и стран ЕС, а также путей их совершенствования. В результате проведенного исследования сформулирован ряд положений и выводов которые направлены на достижение поставленной цели.
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії
Administrative and legal bases of carrying out preventive activity by police: comparison of experience of Ukraine and the EU countries
Булатін, Д. О. Адміністративно-правові засади здійснення превентивної діяльності поліцією: порівняння досвіду України та країн ЄС : дис. ... д-ра філос.: 12.00.07, 081 / Дмитро Олексійович; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. - 247 с.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Дисертації. Theses. Диссертации; Україна. Ukraine. Украина; 12.00.07; 081 Право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; превентивна діяльність; превентивная деятельность; preventive activities; адміністративно-правове забезпечення; административно-правовое обеспечение; administrative and legal support; превенція; превенция; prevention; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; країни Європейського Союзу; страны Европейского Союза; countries of the European Union; порівняльній аналіз; сравнительный анализ; comparative analysis; координація; координация; coordination