Особливості огляду місця події при розслідуванні незаконного видобування корисних копалин - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Форум права. – 2010. – № 3. – С. 186–190, 2010)
Визначені основні об’єкти, що підлягають слідчому огляду при розслідуванні незаконного видобування корисних копалин. Окреслені особливості огляду місця події при незаконному видобуванні корисних копалин. Розглянуті тактичні прийоми підготовки, проведення та фіксації огляду місця події при розслідуванні незаконного видобування корисних копалин.

The basic objects which are subject to investigatory survey at investigation of illegal mining operations are defined. Features of survey of a scene are named at illegal mining operations. Tactical receptions of preparation, carrying out and fixing of survey of a scene are considered at illegal mining operations.

Определены основные объекты, которые подлежат следственному осмотру при расследовании незаконной добычи полезных ископаемых. Названы особенности осмотра места происшествия при незаконной добыче полезных ископаемых. Рассмотрены тактические приемы подготовки, проведения и фиксации осмотра места происшествия при незаконной добыче полезных ископаемых.
Feature of the Review of a Place of Event at Investigation of Illegal Mining Operations
Особенности обзора места события при расследовании незаконной добычи полезных ископаемых
Книженко , С. О. Особливості огляду місця події при розслідуванні незаконного видобування корисних копалин [Електронний ресурс] / С. О. Книженко // Форум права. – 2010. – № 3. – С. 186–190 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010- 3/10kcovkk.pdf.
Книженко С. О. "Особливості огляду місця події при розслідуванні незаконного видобування корисних копалин." Форум права 3 (2010): 186-190.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; тактика огляду; огляд місця події; незаконне видобування корисних копалин; розслідування екологічних злочинів; тактика осмотра; осмотр места происшествия; незаконная добыча полезных ископаемых; расследование экологических преступлений; екологічні злочини; экологические преступления; illegal mining operations; ecological crimes; accident scene examination