Прийняття окремих процесуальних рішень з урахуванням обставин, що характеризують особу обвинуваченого - Чича, Р. П.; Chycha, R. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3267-2840 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 1091–1095, 2011)
Розглянуто особливості використання фактичних даних про обставини, що характеризують особу обвинуваченого, при прийнятті процесуальних рішень в кримінальних справах.

Features of use of the fact sheet about the circumstances characterizing the person accused, at acceptance of remedial decisions on criminal cases are considered.

Рассмотрены особенности использования фактических данных об обстоятельствах, характеризующих личность обвиняемого, при принятии процессуальных решений по уголовным делам.
Adoption of Certain Procedural Decisions with Regard to the Circumstances that Characterize the Personality of the Accused
Принятие отдельных процессуальных решений с учетом обстоятельств, характеризующих личность обвиняемого
Чича, Р. П. Прийняття окремих процесуальних рішень з урахуванням обставин, що характеризують особу обвинуваченого [Електронний ресурс] / Р. П. Чича // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 1091–1095. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-1/11hrpxoo.pdf. Чича Р. П. "Прийняття окремих процесуальних рішень з урахуванням обставин, що характеризують особу обвинуваченого."Форум права 1 (2011): 1091-1095.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; процесуальні рішення; обвинувачений; обґрунтування рішення; обставини, що характеризують особу обвинуваченого; процессуальные решения; обвиняемый; обоснование решения; обстоятельства, характеризующие личность обвиняемого; judicial determination; accused; circumstances characterizing the person accused