Умови створення міжнародних органів з встановлення фактів в рамках ООН - Іванов, А. Г.; Ivanov, A. G. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Юриспруденція. – 2018. – № 33. – С. 153-159, 2018)
Наукова стаття присвячена висвітленню процедури створення органів з встановлення фактів в рамках Організації Об’єднаних Націй. Досліджено і проаналізовано практику, що була сформована Організацією Об’єднаних Націй щодо створення місій з встановлення фактів основними та допоміжними органами ООН. Визначено основне коло питань, що підлягають вирішенню при створенні міжнародних слідчих комісій.

The scientific article is devoted to the procedure of setting up fact-finding bodies within the framework of the United Nations. The practice, developed by the United Nations with regard to the establishment of fact-finding missions by the main and subsidiary bodies of the United Nations, was studied and analyzed. The main scope of issues to be decided when establishing international investigative commissions is determined.

Научная статья посвящена освещению процедуры создания органов по установлению фактов в рамках Организации Объединенных Наций. Исследована и проанализирована практика, которая была сформирована Организацией Объединенных Наций касательно создания миссий по установлению фактов основными и вспомогательными органами ООН. Определены основной круг вопросов, подлежащих решению при создании международных следственных комиссий.
Іванов А. Г. Умови створення міжнародних органів з встановлення фактів в рамках Організації Об’єднаних Націй / А. Г. Іванов // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Юриспруденція. – 2018. – № 33. – С. 153-159.
Keywords: встановлення фактів; обслідування; міжнародні слідчі комісії; міжнародне розслідування; міжнародні конфлікти; міжнародні спори; Організація Об’єднаних Націй; установление фактов; обследование; международные следственные комиссии; международное расследование; международные конфликты; международные споры; Организация Объединенных Наций; fact-finding; survey; international investigation commissions; international investigation; international conflicts; international disputes; United Nations; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Міжнародне право .International Law. Международное право