Нові форми і методи діяльності органів внутрішніх справ: практика проголошення та запровадження - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Форум права. - 2015. - № 2. - С. 58-63., 2015)
Виконано аналіз сутності поняття «нові форми і методи діяльності органів внутрішніх справ» та їхньої трактовки в новітніх програмних документах з питань реформування МВС України, якими наразі є Концепція першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ і ія розвитку органів внутрішніх справ України, а також визначена реальна практика їх проголошення та запровадження.

The analysis of the essence of the concept of «new forms and methods of work of the internal affairs» and their interpretation in the latest policy documents on the reform of the Ukrainian Interior Ministry, which is now the concept of priority measures of reforming the system of the Ministry of Internal Affairs and Development Strategy of Internal Affairs of Ukraine, as well as to determine the real the practice of proclamation and implementation.

Выполнен анализ сущности понятия «новые формы и методы деятельности органов внутренних дел» и их трактовки в новейших программных документах по вопросам реформирования МВД Украины, которыми сейчас является Концепция первоочередных мероприятий реформирования системы Министерства внутренних дел и развития органов внутренних дел Украины, а также определена реальная практика их провозглашения и внедрения.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Україна. Ukraine. Украина; нові форми та методи діяльності; діяльність; МВС України. Ministry of Internal Affairs of Ukraine. МВД Украины; формы и методы деятельности; деятельность; Internal Affairs Agencies of Ukraine; Internal Affairs Agencies; forms and methods of work