Забезпечення фінансової безпеки держави Департаментом кіберполіції Національної поліції України в умовах дії воєнного стану - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Актуальні питання фінансової безпеки : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 21-25, 2023)
Зазначено, що істотну роль у забезпеченні фінансової безпеки держави відіграє Департамент кіберполіції Національної поліції України – міжрегіональний територіальний орган Національної поліції України, який входить до структури кримінальної поліції та відповідно до законодавства забезпечує реалізацію державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю, організовує та здійснює оперативно-розшукову діяльність. Розглянуто діяльність працівників Департаменту кіберполіції в контексті дії воєнного стану.

It is noted that a significant role in ensuring the financial security of the state is played by the Cyber ​​Police Department of the National Police of Ukraine - an interregional territorial body of the National Police of Ukraine. which is part of the structure of the criminal police and according to legislation ensures the implementation of state policy in the field of combating cybercrime, organizes and carries out operational and investigative activities. The activities of the employees of the Cyber ​​Police Department in the context of martial law were considered.

Отмечено, что важную роль в обеспечении финансовой безопасности государства играет Департамент киберполиции Национальной полиции Украины – межрегиональный территориальный орган Национальной полиции Украины, который входит в структуру криминальной полиции и в соответствии с законодательством обеспечивает реализацию государственной политики в сфере борьбы с киберпреступностью, организует и осуществляет оперативно-розыскную деятельность. Рассмотрена деятельность работников Департамента киберполиции в контексте действия военного положения.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Кримінологія. Criminology. Криминология; Україна. Ukraine. Украина; Департамент кіберполіції Національної поліції України; Cyber ​​Police Department of the National Police of Ukraine; Департамент киберполиции Национальной полиции Украины; кіберзлочинність; cybercrime; киберпреступность; фінансова безпека держави; financial security of the state; финансовая безопасность государства; боротьба з кіберзлочинністю; fight against cybercrime; борьба с киберпреступностью; воєнний стан; martial law; военное положение; кіберполіція; cyber police; киберполиция