Поняття «дитина» в українському законодавстві - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Дніпро: Дніпроп. держ. ун-т внутр. справ, 2021)
Здійснено загальний огляд законодавчих засад визначення поняття «дитина» в українському законодавстві. A general overview of the legal basis for defining the concept of "child" in Ukrainian legislation. Осуществлено всеобщее обозрение законодательных основ определения понятия «ребенок» в украинском законодательстве.
The concept of "child" in Ukrainian law
Юшкевич О.Г. Поняття «дитина» в українському законодавстві. Актуальні проблеми державотворення, правотворення та правозастосування: матеріали наук. семінару (Дніпро, 10 груд. 2020 р.). Дніпро: Дніпроп. держ. ун-т внутр. справ, 2021. - 296 с., С. 106-107.
Keywords: дитина; child; защита прав детей.; неповнолітній; законодавство; відповідальність; захист прав дітей; children; minor; legislation; protection of children's rights; responsibility; ребенок; несовершеннолетний; законодательство; ответственность