Щодо питання термінологічного визначення категорії «право на недоторканність житла» у праві України - Горобець, Н. О.; Gorobets, N. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2731-9682 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 255-263, 2005)
Досліджено змістовне наповнення терміна «житло» у праві на недоторканність житла шляхом системного підходу до осмислення цієї категорії у праві. Исследовано содержательное наполнение термина «жилище» в праве на неприкосновенность жилища путем системного подхода к осмыслению этой категории в праве. The content of the term “home” in the right to the inviolability of the home is examined through a systematic approach to understanding this category in law.
Горобець, Н. О. Щодо питання термінологічного визначення категорії «право на недоторканність житла» у праві України / Н. О. Горобець // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 255-263
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; недоторканність житла; неприкосновенность жилища; inviolability of the home; недоторканність житлового простору; неприкосновенность жилищного пространства; housing integrity; право на недоторканність житлового простору; право на неприкосновенность жилищного пространства; right to inviolability of housing