Вивчення особистості підозрюваного як необхідна умова підготовки для обшуку - Безсонна, Т. Ф. (Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики. Харків, 2018)
Розглянуто проблеми вивчення особистості підозрюваного як необхідної умови підготовки до обшуку
// Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики. Харків, 2018
Keywords: підозрюваний