Класифікація адміністративних правопорушень по лінії дозвільної системи - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2886-695X; ResearcherID: J-7221-2016 (Форум права. -2007. -№ 1. –С.14-18, 2007)
Обґрунтовано доцільність здійснення класифікації адміністративних правопорушень по лінії дозвільної системи. Визначено критерії, за якими можна провести класифікацію. Доведено, що здійснення такої класифікації сприятиме більш якісній розробці заходів, спрямованих на попередження адміністративних правопорушень по лінії дозвільної системи.

The expediency of conducting the classification of administrative offenses on the line of permissive system has been substantiated. Criteria, which are possible to conduct the classification, have been determined. It has been proven that conducting of this classification will contribute to the more qualitative development of measures, directed at the warning of administrative offenses on the line of permissive system.

Обоснована целесообразность проведения классификации административных правонарушений по линии разрешительной системы. Определены критерии, по которым можно провести классификацию. Доказано, что проведение такой классификации будет способствовать более качественной разработке мероприятий, направленных на предупреждение административных правонарушений по линий разрешительной системы.
Классификация административных правонарушений по линии разрешительной системы
Classification of administrative offences by allowing system
Безпалова О. І. Класифікація адміністративних правопорушень по лінії дозвільної системи [Електронний ресурс] / О. І. Безпалова // Форум права. - 2007. - № 1. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2007_1_5.
Безпалова О. І. "Класифікація адміністративних правопорушень по лінії дозвільної системи." Форум права 1 (2007): 14-18.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; класифікація; адміністративні правопорушення; дозвільна система; классификация; административные правонарушения; разрешительная система; allowing system; administrative offenses; classification