Нормативно-методичні основи забезпечення електронного документообігу в державному управлінні - Клімушин, П. С.; Мордвинцев, М. В. (Теорія та практика державного управління. Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2011. Вип. 1 (32). С. 49–54., 2011)
Показано, що проблеми впровадження систем електронного документообігу пов ’язані з відсутністю нормативно-методичної бази, необхідної для повноцінного використання електронних документів. Формування нормативно-методичної бази планується на основі запропонованого навчального курсу “Електронний документообіг в державному управлінні” та комплексу нормативних заходів забезпечення інформаційної безпеки при використанні електронних документів у державному управлінні. It is rotined that the problem of introduction ofthe system of electronic circulation of documents is rela ted to absence of normative-methodical base, necessary for the valuable use of electronic documents. Forming normative-methodical a base is planned on basis of the offered educational course “Electronic circulation of documents in state administration ” and complex of normative measures ofproviding of informative safety at the use of electronic documents in state administration.
Regulatory and methodological bases for ensuring electronic document management in public administration
Нормативно-методические основы обеспечения электронного документооборота в государственном управлении
Клімушин П. С., Мордвинцев М. В. Нормативно-методичні основи забезпечення електронного документообігу в державному управлінні. Теорія та практика державного управління. Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2011. Вип. 1 (32). С. 49–54.
Keywords: електронне урядування; конфіденційна інформація; шифрування; ідентифікація; автентичність; інфраструктура відкритих ключів; електронний документ; електронний підпис; електронний документообіг; electronic management; confidential information; encipherement; authenticness; infrastructure of the opened keys; electronic document; electronic digital signature; electronic circulation of documents