Захист персональних даних в діяльності Національної поліції України - Клімушин, П. С.; Klimushyn, P. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1020-9399; Бєляєва, Є. Г.; Bieliaieva, Ye. H. (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 35-37, 2019)
Одним із напрямків розвитку України є підвищення захисту персональних даних та забезпечення прав осіб на недоторканність приватного життя. Захист основоположних прав і свобод людини щодо обробки персональних даних безпосередньо впливає на авторитет держави, зокрема, її здатність реалізовувати ефективну внутрішню і зовнішню політику в галузі прав людини.

One of the directions of Ukraine's development is increasing the protection of personal data and ensuring the rights of individuals to the inviolability of private life. The protection of fundamental human rights and freedoms regarding the processing of personal data directly affects the authority of the state, in particular, its ability to implement an effective internal and external policy in the field of human rights.

Одним из направлений развития Украины является повышение защиты персональных данных и обеспечение прав лиц на неприкосновенность частной жизни. Защита основополагающих прав и свобод человека по обработке персональных данных оказывает непосредственное влияние на авторитет государства, в частности, его способность реализовывать эффективную внутреннюю и внешнюю политику в области прав человека.
Клімушин, П. С. Захист персональних даних в діяльності Національної поліції України / Петро Сергійович Клімушин, Єлизавета Георгіївна Бєляєва // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : матеріали наук.-практ. семінару (м. Харків, 18 груд. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. інформ. технологій та кібербезпеки. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 35-37.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; захист персональних даних; защита персональных данных; protection of personal data; персональні дані; персональные данные; personal data