"Поліцейське право" як навчальна дисципліна: комплексне уявлення теоретико-прикладних засад - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Іванцов Володимир; Чишко Катерина Олександрівна (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 172 - 174, 2022)
Зазначено, що впровадження в навчальний процес дисципліни «Поліцейське право» може стати раціональним кроком, що призведе до підвищення якості підготовки курсантів в вищих навчальних закладах із специфічними умовами навчання. Отмечено, что внедрение в учебный процесс дисциплины «Полицейское право» может стать рациональным шагом, что приведет к повышению качества подготовки курсантов в высших учебных заведениях со специфическими условиями обучения. It is noted that the introduction of the discipline "Police Law" into the educational process can be a rational step, which will lead to an increase in the quality of training of cadets in higher educational institutions with specific learning conditions.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; поліцейське право; навчальна дисципліна; навчальний процес; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; полицейское право; учебная дисциплина; учебный процесс; police law; academic discipline; learning process