Виклики та загрози у сфері обігу державних фінансів як складової фінансової безпеки, що мають вплив на забезпечення обороноздатності країни в умовах воєнного стану - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; Коробцова Дар'я (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 31-33, 2024)
Визначено загрози у сфері фінансової безпеки, які вважають внутрішніми і які породжені воєнним станом. Урахування їх дає додатковий фінансовий ресурс, що спрямовується на заходи оборони та відновлення країни.

Threats in the field of financial security are identified, which are considered internal and which are caused by martial law. Taking them into account provides an additional financial resource directed to defense measures and the restoration of the country.

Определены угрозы в сфере финансовой безопасности, которые считаются внутренними и порождены военным положением. Учет их дает дополнительный финансовый ресурс, направляемый на меры обороны и восстановление страны.
Keywords: фінансова система; фінансова безпека; воєнний стан; державні фінанси; financial system; financial security; martial law; public finances; финансовая система; финансовая безопасность; военное положение; государственные финансы