Проблема співвідношення цілей і засобів у правоохоронній діяльності: соціолого-правовий аналіз - Погрібний, О. О.; Pohribnyi, O. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 8-12, 2006)
Проаналізовано ситуації визначення відповідності цілей правоохоронної діяльності засобам їхнього досягнення. Визначено передбачувані наслідки від використання тих або інших засобів для досягнення тієї або іншої мети. The situations of determining the compliance of the goals of law enforcement activities with the means of their achievement are analyzed. The foreseeable consequences of using these or other means to achieve one or another goal are determined. Проанализированы ситуации определения соответствия целей правоохранительной деятельности средствам их достижения. Определены предполагаемые последствия от использования тех или иных средств для достижения той или иной цели.
The problem of correlation of goals and means in law enforcement activity: sociological and legal analysis
Проблема соотношения целей и средств в правоохранительной деятельности: социолого-правовой анализ
Погрібний, О. О. Проблема співвідношення цілей і засобів у правоохоронній діяльності: соціолого-правовий аналіз / О. О. Погрібний // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 8-12.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; ціль; цель; purpose; засоби; средства; means; співвідношення; соотношение; correlation; соціолого-правовий аналіз; социолого-правовой анализ; sociological and legal analysis