Міжнародні та національні механізми протидії фальшивомонетництву: сучасний досвід та перспективи розвитку - Войціховський, А. В.; Voitsikhovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 149 - 155, 2006)
Досліджуються міжнародні та національні механізми протидії фальшивомонетництву. Надаються рекомендації з вироблення ефективних заходів протидії фальшивомонетництву, як транснаціонального злочину. Исследуются международные и национальные механизмы противодействия фальшивомонетничества. Даются рекомендации по выработке эффективных мер противодействия фальшивомонетничество, как транснационального преступления. International and national mechanisms for counteracting counterfeiting are being explored. Recommendations are given to develop effective measures to counteract counterfeiting as a transnational crime.
Keywords: фальшивомонетництво; фальшивомонетничество; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; транснаціональний злочин; транснациональное преступление; протидія злочинності; противодействие преступности