Правові підстави співпраці органів місцевого самоврядування та поліції по забезпеченню виконання правоохоронної функції держави - Добровінський, А. В.; Dobrovinskyi, A. V.; Артем Добровінський (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 83-86, 2016)
Окреслено правові підстави співпраці органів місцевого самоврядування та поліції по забезпеченню виконання правоохоронної функції держави.

The legal grounds for cooperation between local self-government bodies and the police in ensuring the performance of the law enforcement function of the state are considered.

Рассмотрены правовые основания сотрудничества органов местного самоуправления и полиции по обеспечению выполнения правоохранительной функции государства.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; співпраця; органи місцевого самоврядування; правоохоронна функція держави; сотрудничество; правоохранительная функция государства; law enforcement function of the state; cooperation; local governments; органы местного самоуправления