Формування Рахункової палати України та Рахункової палати Верховоної Ради Автономної Республіки Крим: проблеми теорії та практики - Зубенко, Г. В.; Zubenko, H. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 256-264, 2007)
Проаналізовано порядок формування контрольно-рахункових органів в Україні, а саме: Рахункової палати України та Рахункової палати Верховної Ради Автономної Республіки Крим і визначено можливості його вдосконалення. The order of formation of the controlling and accounting bodies in Ukraine is analyzed, namely: the Accounting Chamber of Ukraine and the Accounting Chamber of the Verkhovna Rada of the Autonomous Of the Republic of Crimea and the possibilities for its improvement have been identified. Проанализирован порядок формирования контрольно-счетных органов в Украине, а именно: Счетной палаты Украины и Счетной палаты Верховной Рады Автономной Республики Крым и определены возможности его совершенствования.
Formation of the Accounting Chamber of Ukraine and the Accounting Chamber of the Verkhovna Rada of the Autonomous Republic of Crimea: Problems of Theory and Practice
Формирования Счетной палаты Украины и Счетной палаты Верховонои Рады Автономной Республики Крым: проблемы теории и практики
Зубенко, Г. В. Формування Рахункової палати України та Рахункової палати Верховоної Ради Автономної Республіки Крим: проблеми теорії та практики / Г. В. Зубенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 256-264.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; контрольно-рахункові органи; контрольно-счетные органы; control and accounting authorities; Рахункова палата; Счетная палата; Accounting Chamber; закордонний досвід; зарубежный опыт; foreign experience