Досвід впровадження елементів дистанційного навчання у навчальний процес Харківського національного університету внутрішніх справ - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Горизонти освіти. – 2012. – № 1. – С. 72-80, 2012)
У статті висвітлений досвід Харківського національного університету внутрішніх справ щодо розробки електронних посібників, дистанційних курсів, а також проведення дистанційного навчального процесу. На підставі проведеної роботи автором визначені позитивні та негативні фактори, що спостерігалися протягом навчання та окреслені напрямки вдосконалення впровадження дистанційного навчання у навчальний процес університету.

The article highlights the experience of the Kharkov National University of Internal Affairs on the development of electronic books, distance learning courses, as well as a distance learning process. Based on work conducted by the author identified the positive and negative factors that were observed during the study and outlines directions of implementation of distance learning in the learning process of the university.

В статье освещен опыт Харьковского национального университета внутренних дел по разработке электронных пособий, дистанционных курсов, а также по проведению дистанционного учебного процесса. На основании проведенной работы автором определены положительные и отрицательные факторы, которые наблюдались в течение обучения, а также намечены направления совершенствования внедрения дистанционного обучения в учебный процесс университета.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дистанційне навчання; дистанційний курс; електронний посібник; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; дистанционное обучение; дистанционный курс; электронное пособие; distance learning; distance learning course; electronic guide; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; higher educational establishments of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины